REGII NOSTRI NE VEGHEAZA DE DINCOLO DE TIMP

Daca decidentii politici au cazut de accord ca sportul nu trebuie oprit in continuare, au procedat cum trebuie impotriva polemicilor stupide, apreciind beneficile reale asupra sanatitii fizice si mintale, dar amai ales a functiilor biochime rezultate prin urmare a practicarii activitatii fizice si sportive. Este tot ce se mai petrece normal astazi in Romania, in pofida masurilor si procedurilor draconice ce trebuiesc urmate, uneori lipsit de orice urma de pericol real. 

Decizia asumata de catre conducerea federatiei de a reda copiiilor si tinerilor sportivi demnitatea de oameni liberi, sa bazat pe solidele argumente ale conduitei dobandite prin practicarea disciplinei sportive olimpice Taekwondo WT. 

Astfel, conform deciziei membrilor federatiei noastre am organizat cu succes in incinta Salii Polivalente din Bucuresti, perioada 31.10.2020 – 01.11.2020, Competitia  Nationala la proba olimpica Kyorugi ce a cuprins doua importante competitii de calendar intern CAMPIONATUL NATIONAL 31.10.2020 si CUPA ROMANIEI 01.11.2020. La cele doua concursuri au participat un numar de 21 de structuri sportive membre (34 inscrise) reprezentant 11 judete, ce au aliniat la start un numar de 178 de sportivi la Campionatul National si si  respectiv 167 Cupa Romaniei (din cca 400 sportivi  inscrisi la ambele competitii). Pentru realizarea obiectivelor propuse au  fost impuse masuri preventive de acces in sala de concurs cat si de desfasurare in  incinta acesteia pentru intreaga durata a  competitie, masuri ce  au fost pastrate si respectate cu strictete  pe tot parcursul celor doua zile de concurs.

Sub privirea marilor regi daci in cuvenita si  deplina demnitate,  sportivi antrenori si arbitri au onorat prin prestatia lor istoria neamului romanesc si jerfa inaintasilor nostri de la mari regi, la plugarul intors pe scut. Chiar daca din pricini stiute datorate pandemiei, sportivi nu au reusit a se fi antrenat indeajuns si au avut salile de sport inchise in multe cazuri, am constatat ca pentru cei mai destoinici preacticarea Taekwondo WT a ramas o prioritate. 

Competitia a pastrat rigorile regulamentului international de concurs si exigente de arbitraj ce au facut ca sportivi sa se autodepasesca in multe din meciurile disputate. Totodata,  aceste exigente au condus si catre o stare generala de confort prin numarul mic de accidentari inregistrate. 

Multumim tuturor participantiilor ce si-au dat mana pentru buna organizare a celor doua concursuri si respectarea masurilor medicale si administrative impuse de actuala situatie datorata pandemiei SARS Cov 19. 

Felicitam invingatori si salutam invinsi.